Karrier fiatalon

Te is lehetsz sikeres!

Minden fiatal álma, hogy sikeres, eredményes karriert építsen. Lakás, autó, pénz, világjárás.

A mentorálásommal és a mentorprogramunkkal az álmaidat 5 éven belül valóra válthatod!

A legtöbb fiatal és gondolok itt a 16-26 közötti korosztályra, elsősorban az élet élvezeteire koncentrál a tanulás mellett, persze jelen vannak már nagyobb vágyak, álmok is, de még nem az a prioritásuk:

  • bulizás, szórakozás
  • különböző zenei fesztiválok
  • utazás, világjárás, "csavargás" a nagyvilágban
  • minél márkásabb, presztízs telefonok, okoseszközök birtoklása
  • trendi, márkás státusz ruházat viselése, márkás parfümök, illatszerek
  • különböző márkás híradástechnikai eszközök, hangszórók, stb
  • jogosítvány és a tervezett, vágyott autó, motor
  • később pedig a külön költözés, eleinte albérlet, később saját lakás

Ez mind-mind igen komoly pénzügyi vonzattal bír!

Ha "csak" a hétvégi szórakozóhelyek, illetve fesztiválok anyagi vonzatát nézzük, akkor már messze átléptük az átlagos minimálbér összegét. Egy rendesebb szombat estét nehezen lehet megúszni 20-30.000.-Ft alatt társasággal és akkor még ott a péntek is! A fesztiválozás pedig több százezres tétel is lehet könnyedén fesztiválonként. 

Erre eleinte magától értetődő módon a szülők biztosítják a fiatalok számára a fedezetet, később pedig vagy ők teremtik meg vagy kénytelenek lemondani róluk, esetleg kompromisszumokat kötni az élvezetek tárgyát és mennyiségét illetően, valamint lejjebb adni az igényükből.

De kérdem én, miért kéne lejjebb adni vagy lemondani bármiről is?

Vagy miért kéne a gyerekként megálmodott autóról, lakásról, házról felnőttként csak azért lemondani, mert a munka, amit végez, esetleg nem biztosítja számára annak a realitását? Csak azért ne szórakozzon, mert nem elég rá a fizetése? Csak azért ne legyen saját lakása, háza, mert nem ad neki elegendő fizetést a munkaadója?

Az ÁLMOKRÓL, VÁGYAKRÓL nem szabad lemondani! Inkább a gondolkodáson kell változtatni, majd hozzáigazítani a bevételeket a vágyakhoz! 

Lecserélni a fizetést jövedelemre, a kötöttséget pedig szabadságra és valóra váltani mindent, amit csak a fantázia meg tud teremteni!